Hur kul som helst

Har fått en del beställningar för ett tag framöver. Så himla kul!
 
För ett par veckor sen va det en kvinna på min mammas jobb som ville att jag skulle göra en tack tårta som hon skulle ge bort.
 
Jag fick helt fria händer och hade lite tidsbrist så jag körde på de jag tycker blir bäst med tanke på vad jag testat tidigare. Det hade egentligen varit perfekta tillfället att testa nya saker men då va de ju tiden också.
 
Det blev chokladbottnar med hallon-, citron- och chokladmousse. Som sagt hade jag fria händer och tidsbrist så det blev blått lock eftersom att det är en färg jag inte använt så mycket. Och lite enkla blommor på :)
 
Just det, enda önskemålet va texten på.
 
 

Doptårta

För en eller två veckor sen gjorde jag en doptårta. Det är ganska kul att göra doptårtor.
 
Det blev ljusa bottnar med hallon- och choklad mousse. Önskemålet va att det skulle vara klossar med namnet på och baby converse. Blev väldigt nöjd med denna tårta.
 
 

Monsters inc

Ja fick frågan om jag ville göra en födelsedagstårta till en arbetskamrats son som fyllde 4. Jag frågade vad han tyckte om och jag fick Dumma mig och Monsters inc till svar. Jag blev superglad när jag hörde de, fick så mycket inspiration och plus att jag älskar ju verkligen Disney och tecknat.
 
Ja, jag har sagt det många gånger och jag säger det igen, jag är inte vuxen och kommer aldrig bli det. Livet är mycket roligare då ;)
 
Men åter till tårtan. Ja fick göra i princip vad jag ville bara de va något av de han gillade.
 
 

Det blev en Monsters inc tårta med Sully som är bottentårtan, eller ja, det är hans päls :) Och Mike sittandes på med en 4 under armen. Så en våningstårta helt enkelt.
 
Det blev choklad bottnar med hallonmousse som födelsedagsbarnet önskat. Jättekul tårta att göra, lite knepig men oj så kul. Det som gjorde det extra roligt va att allt gick bara så rätt med den tårtan och inget gick fel :)
 
4-åringen va väldigt  nöjd och som vanligt så är jag också nöjd då :)
 
 
 

Bröllop

I torsdags va jag på ett sååå fint bröllop. Helt magiskt.
 
Jag gjorde en förlovningstårta som jag la upp på bloggen i november och nu gifte dom sig.
 
 
De fina brudparet Louise och Anna.

Brölloppet ägde rum på icehotel. Icehotel i sig är ju väldigt fint, men ett bröllop där inne va helt magiskt. Dessa fina människor är verkligen gjorda för varandra!
 
Bästa lyckoönskningar till er!