Victoria Secret

Ój vad dålig jag har blivit på att skriva här nu. Jag får skylla på att jag har fullt upp hela tiden :)
 
Nu börjar det samlas lite tårtbeställningar också så har fullt upp med att försöka att planera dom och lite annat också såklart.
 
För ett tag sen fick jag en beställning av en arbetskamrat. Hon ville ha en tårta till hennes dotter som skulle fylla 12 år. När jag frågade om intressen fick jag veta att hon tycker om smink, victoria secret parfymer, handboll och hästar.
 
Hade jag fått bestämma vad jag skulle få för tårta när jag fyllde 12 så hade det blivit en smink tårta.
 
Nu kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag hade för botten och fyllningar i den och lite irriterad är jag över att jag inte skrivit ner det. Men de får gå för den här gången :)
 
 
Läppstift, ögonskugga, lite nagelack och parfym fick de bli på tårtan. Alla blev nöjda :)

BMW tårta

Har hittat en till hobby nu som gjort att jag inte hunnit med något inlägg :P Va hos min fina vän Diddi för ett tag sen och hon lärde mig att virka, nu kan jag knappt sluta. De är ju hur kul som helst. Jag kan dock bara virka mormorsrutor än så länge men ska nog lyckas lära mig lite mer :)
 
Har fortfarande lite paus med mitt "vanliga" liv men nu har tårtbeställningarna börjat komma in igen. Så nästa vecka kör vi igång igen, hur kul som helst :)
 
En vän till mig kollade om jag kunde göra en tårta till hennes pappas överraskningsfest. Självklart gör jag det om jag har tid och om jag nu kan göra det dom ber om.
 
Första pratade vi om en tårta med BMW märket på eller liknande. Sen kom hon på att hon ville att det skulle vara en BMW. Hela tårtan skulle vara en bil. Jag blev genast osäker men gick med på att testa göra det. Man måste ju testa nya saker om man ska lära sig.
 
Jag gjorde choklad långpannebottnar med vit chokladmousse och hallon mousse emellan.
 
Jag började med att sätta ihop bottnar och fyllning som en vanlig tårta. Sen skar jag ut delar och la dom på. När all fyllning och bottnar va på plats skar jag till den lite.
 
Den blev inte helt som jag ville men jag blev nöjd :)